OVER ONS.

Het ontstaan van BOOBEES.

mede Oprichter van BOOBEES Kirsten Scholten

Kirsten Scholten oprichter van BOOBEES.

De zomer van 2022.

Op dat moment was ik in dienst bij een grote lingeriezaak. Het viel al snel op dat er veel vraag was naar nipple covers. Logisch toch.. het wordt warmer, het zonnetje gaat schijnen en iedereen trekt de leuke zomerkleding uit de kast. Open ruggen, laag uitgesneden halsen, halter topjes, noem het maar op. Om te voorkomen dat er bh-bandjes te zien waren was er dus veel vraag naar nipple covers.

 

Waarom zou je dat zelf gaan ontwikkelen als grote lingeriezaken dat ook al aanbieden? 

Het ding is dus… de meest aangeboden kleur is Beige. Wij hadden dus ook alleen Beige in de winkel… Op een dag, je raad het al… er kwam een dame naar mij toe met een donkere huidskleur en die vroeg om nipple covers. Ik pak ze erbij en leg uit hoe ze werken. Op het laatst kreeg ik de vraag, ‘Maar heb je ook een andere kleur?’. Toen realiseerde ik mij hoe erg het was dat ik NEE moest zeggen. Om heel eerlijk te zijn, kwam er wat schaamte bij kijken. Dit kan beter, dacht ik. Ik ben onderzoek gaan doen en kwam er achter dat er in deze branche eigenlijk geen mooie kleur assortimenten aangeboden werden.

 

De start van een eigen collectie.

Zodoende ben ik begonnen met het ontwikkelen van verschillende kleuren nipple covers! Nu 8 maanden later is er een mooie collectie kleuren van licht naar donker met verschillende ondertonen. Daarbovenop zijn er ook 2 maten om een beetje rekening te houden met de kleinere en grotere cupmaten.

 

Zit jou kleur er tussen? 

 

 

alle kleuren nipple covers op een rij

 

 Naar ons assortiment ❯❯